Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
AKTUELLA SERVICEERBJUDANDEN
Autoropa Finishing Department söker nya medarbetare
Provkör Nya Bentley Continental GT redan idag!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Autoropa Finishing Department i Stockholm söker medarbetare
Autoropa Finishing Department i Malmö söker medarbetare
Årets Italienska bilträff – Wenngarns Slott
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
 

Ferrari Approved - Garanterad och Trygg Körglädje

Innan någon Ferrari kan förklaras vara en Approved, måste den först passera en serie extremt rigorösa tekniska tester och kontroller bestämda av Fabriken. Den kompletta och detaljerade Ferrari-Approved kontrollen genomförs av en tekniker som blivit utbildad av fabriken och är specialiserad på att utvärdera Ferraris alla modeller.

Teknisk kontroll

Kontrollen omfattar inte mindre än 190 olika kontrollpunkter vilka täcker allting från växellådan till bilens elsystem, karosseri och inredningsdetaljer. Den omfattar också en provkörning av en utbildad och erfaren förare. Varje defekt som framkommer blir endast reparerad med original reservdelar från Ferrari för att säkerställa att bilen är övensstämmer fullständigt enligt Maranello’s extremt stränga säkerhetskrav, prestanda och tillförlitlighet. När bilen en gång passerat den tekniska kontrollen görs en skriftlig utvärdering redovisas för potentiella köpare som ett bevis för att tester och kontroller blivit utförda.

En Ferrari Approved tekniks kontroll omfattar:
• funktionskontroll av växlingen under körning
• funktionskontroll av det elektriska systemet
• kontroll av vätskor
• kontroll av konditionen på fjädring, bromsar, kylsystem och styrningen
• funktionskontroll av AC, instrumentering och säkerhetssystem
• belysning, hjul och däck (mönsterdjup och däckstryck) samt en funktionstest

 
Ursprung och förberedelse

Varje Ferrari Approved bil är noggrant iordningsställd och utställd till försäljning enligt Ferrari’s egna extremt höga exteriöra och interiöra krav. Den utvändiga lacken och inredningsdetaljerna samt klädsel är noggrant kontrollerade. Om det krävs några reparationer, så är naturligtvis endast de finaste materialen använda. Vid slutet av varje test blir en detaljerad lista over de kontroller och reparationer som gjorts för att bilen skall träda in i Ferrari Approved Program placerad I bilens handskfack.

 
Garanti och assistans

En Ferrari Approved har fördelen av att ha en Ferrari garanti i upp till 24 månader inom Europa. Denna garanti täcker kostnaden för ett antal reservdelar och kostnaden för arbetet för att byta dessa. Undantagna är reservdelar som är att betrakta som slitagedelar, såsom däck, bromsklossar och bromsskivor, eller reservdelar som skall bytas på grund av normalt slitage. En Ferrari Approved är en två års förlängd nybilsgaranti utan milbegränsning. Garantin täcker kostnaden för skador och reparationer, inklusive reservdelar och arbete. Dessutom är det garanterat att arbetet blir utfört av en Ferrari tekniker med Ferrari original reservdelar.

Vägassistans: Ferrari Approved omfattar vägassistans i upptill 24 månader, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, vilket garanterar Ferrari-föraren fullständig säkerhet och körglädje. Detta omfattande vägassistansprogram omfattar:
• stillestånd i hela Europa
• resa och övernattningskostnader och transport till närmaste Ferrari auktoriserade verkstad
• där det är möjligt erhåller man en lånebil under tiden bilen repareras

Skulle sådana omständigheter uppstå att föraren och passagerarna inte kan fortsätta resan kommer de naturligtvis att omedelbar och snabb assistans.

 

Autoropa - Maserati
© 2002-2018 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Producerat av: Drabarek.com