Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
PROVKÖR GHIBLI IDAG!
MASERATI DEALERSITE
GHIBLI
QUATTROPORTE
GRANTURISMO MC STRADALE
GRANTURISMO S
GRANTURISMO
GRANCABRIO
LEVANTE
MASTER MASERATI
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Mercedes-Benz Serviceerbjudande
Jaguar och Land Rover Serviceerbjudande
Autoropa samarbetar med Nautic Care i Stockholm
Autoropa Racing Days 2019 - Tack för i år!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
Scuderia Autoropa i Ferrari World Finals på Daytona!
Autoropa i Land Rovers hemland
  Facebook Instagram YouTube
Nya Maserati Quattroporte

"Maserati står idag inför en enastående strategisk och industriell tillväxt då vår närvaro i världen kommer att öka till 50 000 bilar per år fram till 2015. Denna tillväxt är en utmaning som Maserati har noggrant förberett sig för och som vi med förväntan ser fram emot.

Det är en tillväxt som är baserad på sådana värden som stil, elegans, kvalitet och prestanda vilka Maserati alltid varit känd och prisad för i nästan 100 år av sin historia. Denna spännande utveckling kommer att göra den nya Maserati till en äkta global aktör med två nya produktionsanläggningar i två olika kontinenter och sitt hjärta fast förankrat i Modena i Italien, där vi har våra rötter.

Hörnstenarna för denna tillväxt kommer att bli tre nya modeller som ska föra Maserati in i två nya segment av bilmarknaden - och detta börjar med den helt nya 2013 Maserati Quattroporte ".

Harald Wester, VD Maserati


Maserati Quattroporte: Det bästa inom italiensk design

"Den nya Maserati Quattroporte är en högpresterande lyxig sportsedan som omtolkar designen av klassisk Maserati till ett modern formspråk. Dess stil föddes ur de vägledande principerna för Maseratis design: harmoni av former, dynamiska linjer och italiensk elegans. Mer generös i storlek jämfört med den tidigare modellen, har den nya Quattroporte en design som samtidigt är graciös och buktig för att framhäva bilens sportiga karaktär.

Vissa av de karakteristiska elementen från förra modellen har medvetet behållits: den främre grillen, de tre ventilationshålen på sidan och den trekantiga c-stolpen. Samtidigt har en ny stil och nya funktionella kännetecken lanserats: en kraftfull linje som löper längs hela sidan av bilen ger nya Quattroporte ett maskulint och elegant utseende som förstärks av ramlösa dörrar och tre sidorutor. Invändigt strävar utformningen av Quattroporte efter väsentlighet, med tyngdpunkten på linjernas enkelhet och full funktionalitet av invändiga instrument. Funktionella element blandas med mjuka kvalitetsytor framhävda av eleganta träslag och fint läder. "

Lorenzo Ramaciotti, chef för Maserati Design Center


Maserati Quattroporte: Helt ny, nästa generations drivlina

"De innovativa, egenutvecklade Maserati motorer för de helt nya Maserati Quattroporte har utvecklats av ingenjörer hos Maserati och Ferrari, i hjärtat av italienska motordalen. I själva verket kommer motorerna att byggas i Ferraris fabrik i Maranello som under drygt 60 år har varit synonym med högteknologi och passion. Passion är synnerligen en passande benämning för den helt nya generationen av Maserati motorer som Maserati Quattroporte kommer att utrustas med, samt de modeller som snart kommer att följa Quattroporte ut på marknaden. Det är just passion och den modernaste och mest avancerade tekniken - kärnan i alla de nya Maserati motorer som ska monteras på nästa generations Maserati bilar - har skapat motorer som inte bara är mer kraftfulla eller mer spännande att köra än någonsin - men också mer miljövänliga än någonsin tidigare ".

Paolo Martinelli, Chef för Maseratis drivlineavdelning


Maserati Quattroporte: Viktiga tekniska funktioner

"Avancerade tekniska lösningar och en tydlig prioritering av de mest utmanande målen när det gäller prestanda, komfort, effektivitet och säkerhet - det är de viktigaste delarna i den nya Maserati Quattroporte. Maserati ingenjörerna har med sin kompetens matchad med deras passion arbetat med chassidesign och konstruktion, viktminskning och ergonomiska förbättringar för att utveckla en bil som kan passa olika typer av drivlinor och överföringskonfigurationer för de mest skiftande körförhållandena med behållande av Maseratis varumärke – körkomfort i toppklass. Resultatet är helt nya Maserati Quattroporte, en lyxig sportsedan som tar prestanda och körglädje till nya höjder med samtidig respekt för den värld vi lever i: det bästa resultatet någonsin i Maseratis långa historia av fyradörrars flaggskepp-sedan som matchas av en framgång utan motstycket i sökandet efter en miljövänlig bil. Allt detta, som du naturligtvis kan förvänta dig av Maserati, i linje med de mest stränga aktiva och passiva säkerhetskrav. "

Roberto Corradi, Maseratis utvecklingschef.

För mer information, konfigurator och gallerier gå till Autoropa Maserati Dealersite här.
Autoropa
Autoropa
Autoropa
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram