Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
START - POLE POSITION
OM AUTOROPA
VÅRA OBJEKT
FERRARI
MASERATI
BENTLEY
SERVICEMARKNAD
PERSONAL
KONTAKTA OSS
EVENT GALLERI
NYHETER
FÖRARUTBILDNINGAR
TJÄNSTEBIL FRÅN AUTOROPA
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Maserati service och reparationer Stockholm och Malmö. Aktuella erbjudanden.
Italienska bildagen på Skokloster 1 maj
Autoropa samarbetar med Nautic Care i Stockholm
Autoropa Racing Days 2019 - Tack för i år!
Provkör Nya Bentley Continental GT redan idag!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Årets Italienska bilträff – Wenngarns Slott
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
  Facebook Instagram YouTube

Tjänstebil från Autoropa

De fabriker vi valt att jobba med är i många avseenden bäst i världen och har en mycket imponerande produktutveckling, inte minst när det gäller nya modeller som passar väldigt väl som tjänstebilar. Vi är nu glada över att kunna presentera ett koncept för tjänstebilar som förenar passion med förnuft.


Passion & förnuft
Om du väljer bil med omsorg och bara kan tänka dig att köra en bil med rätt känsla är du troligtvis redan kund hos oss. För dig kommer vårt tjänstebilskoncept bara innebära ytterligare fördelar.

För dig som kör tjänstebil idag men söker en bilupplevelse som är mer personlig, har mer karaktär och som ger en helt annan känsla av exklusivitet, innebär vårt tjänstebilskoncept att du nu kan ta språnget och se fram emot en helt ny upplevelse samtidigt som du kan känna dig helt trygg i att du gör ett bra val.

Eftersom upplevelser står i centrum hos oss kommer du när du väljer en tjänstebil från oss att mötas av samma entusiasm och personliga engagemang som alla våra kunder möter, oavsett vilken modell du bestämmer dig för. Det gäller inför ditt köp, under tiden du äger din bil, och när det igen är dags att blicka fram mot en ny bil.

Vi finns där hela vägen och du blir en del av vår Autoropafamilj som bjuder in till en massa aktiviteter och upplevelser kring ditt bilägande. Vad du än väljer för modell står dörren öppen för allt från förarutbildningar, fabriksbesök, körupplevelser och en rad andra sociala event där du möter hela vårt team, fabrikernas representanter och andra kunder.

Våra återkommande Autoropa Racing Days är ett exempel på allt spännande du kan uppleva.


Vårt erbjudande
Oavsett om du prioriterar låg månadskostnad och låga driftkostnader (utan att kompromissa med den sköna känslan) eller om det handlar mer om passion och upplevelser, kan du känna dig trygg med ditt val.

Alla våra erbjudanden innehåller 3 års fabriksgaranti, fri service (något varierande beroende på modell) samt vägassistans. Autoropa erbjuder fri lånebil och handtvätt av din egen bil vid service, något våra kunder sedan länge uppskattar.


Exempel baserat på Maserati Ghibli
Pris från ca.: 709 000 kr
Förmånsvärde från 4 645 kr/mån
Leasing från 5 729 kr/mån*

* Beräkningar är gjorda på 3 års leasing, 20 % kontantinsats, 6000 mil, 50 % restvärde, 4,95 % ränta, 50 % marginalskatt.


Nästa steg
För att kunna erbjuda dig bästa service och rådgivning när det gäller ditt upplägg av tjänstebil har vi förstärkt vårt team med Fredric Palmqvist. Fredric har stor erfarenhet av alla aspekter av företagsförsäljning och tjänstebilar. Skicka ett mail till fredric.palmqvist@autoropa.se, eller ring honom på 040-43 70 00 (vxl) så berättar han gärna mer om vad vi kan erbjuda. Steen tar hand om alla frågor och rådgivning kring tjänstebilar och företagsavtal. Givetvis är du välkommen att kontakta vem som helst i vårt säljteam om du är nyfiken.

Autoropa - Maserati
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram