Autoropa - FerrariAutoropa - MaseratiAutoropa - BentleyAutoropa - Ferrari - Maserati - Bentley
START - POLE POSITION
OM AUTOROPA
VÅRA OBJEKT
FERRARI
MASERATI
BENTLEY
SERVICEMARKNAD
PERSONAL
KONTAKTA OSS
EVENT GALLERI
NYHETER
FÖRARUTBILDNINGAR
TJÄNSTEBIL FRÅN AUTOROPA
LEDIGA TJÄNSTER
Auktoriserad service
Mercedes-Benz, Jaguar och Land Rover Auktoriserad Service
Kontakta oss direkt
Tel. +46 40 43 70 00

info@autoropa.se
Nyheter
Genom ett nytt samarbete mellan Autoropa & Nautic Care utökar nu Nautic Care verksamheten och öppnar i Frihamnen, Stockholm
AKTUELLA SERVICEERBJUDANDEN
Autoropa Racing Days 2019 - Tack för i år!
Autoropa söker Jaguar, Land Rover tekniker till vår serviceverkstad på Lidingö
Provkör Nya Bentley Continental GT redan idag!
TACK - Autoropa Racing Days 2018
Årets Italienska bilträff – Wenngarns Slott
Nürburgring till våren? Häng med Scuderia Hanset!
  Facebook Instagram YouTube
Autoropa söker Jaguar, Land Rover tekniker till vår serviceverkstad på Lidingö
2019.08.22

Om tjänsten

Autoropa söker en servicetekniker för att stärka vårt verkstadsteam i Stockholm/Lidingö.

Du kommer arbeta med bl a felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du sporras av att leverera ett fackmannamässigt väl utfört arbete och säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som servicetekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.

 Du får möjlighet att arbeta med några av världens finaste varumärken! Autoropa är exklusiv importör och auktoriserad återförsäljare och servicepartner för Ferrari, Maserati, Bentley och McLaren i Sverige, samt auktoriserad serviceverkstad för Jaguar, Land Rover och Mercedes-Benz. Genom oss får du kontinuerlig och förstklassig utbildning på fabrikerna.


Din profil
Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, dock lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete, eller några års arbetslivserfarenhet, men din inställning och ambition väger tungt. Du har gediget tekniskt kunnande inom elektronik och mekanik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, och du är en lagspelare. Du är flexibel och lösningsorienterad samtidigt som du arbetar inom strikta system.

 Vi förutsätter att du har god datorvana, samt goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer, dokumentera arbete samt hjälpa kunder med felsökning. Om du är en positiv och social person kommer du trivas i vårt team.

 B- körkort är ett krav.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i ett snabbfotat, dynamiskt företag med premiummärken i en bransch i utveckling. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder oöverträffad service.

 Du blir en viktig del av vår framgång som bygger på vår bakgrund, vår kultur och känsla för hur man levererar på högsta nivå. Detta tillsammans med våra varumärken, ett fantastiskt team och hårt arbete har gjort det möjligt att skapa ett hem, en "familj" för de som delar vår passion för bilar och upplevelser kring bilkörning. Du jobbar med ett mycket starkt varumärke i ryggen, Autoropa, ett över 80-årigt företag.

 Autoropa är en fullserviceanläggning. Du får en unik arbetsplats där vi har investerat i fantastiska showroom och verkstäder med den senaste teknologin.

 Välkommen med din ansökan!

 Tjänsten är heltid och innebär 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.
 Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Skicka därför in din ansökan redan idag!

 Vid frågor kontakta Mats Svensson på 08-562 485 15.
 Skicka din ansökan till mats.svensson@autoropa.se

Autoropa - Maserati
© 2002-2019 Autoropa AB   |   Webbplatspolicy   |   Hållbarhetsrapport  |   Produced by: dcg.design in 2002 Facebook YouTube Instagram