Vårt mål är att det ska vara enkelt och lustfyllt att ha en riktigt fin bil och då är servicen och säkerheten viktig. Vi ansvarar för det, men även för tryggheten. På våra serviceenheter i Arlöv/Malmö och Stockholm får du träffa våra kunniga team som tar hand om din bil efter dina önskemål. Vi har många år av service och verkstadsarbete bakom oss och ger dig skräddarsydd service av din bil, så att den blir redo för vägarna och du kan fokusera på körglädjen.

Tveka inte att höra av dig för att se vad vi kan göra för dig och din bil.
Kontakta oss

I vårt serviceerbjudande ingår:

  • Reparationer

  • Kosmetisk omhändertagande

  • Rådgivning

  • Garantier

  • Däckbyte

  • Förvaring

Direktkontakt med fabriken

Vi på Autoropa har i vårt servicearbete direktkontakt med Maseratifabriken vilket innebär att vi enklare kan ta fram lösningar och reservdelar för din bil. Vi utbildar även vårt team inom den senaste tekniken och möter fabrikens krav på våra verktyg och elektronisk utrustning. Billivet ska vara roligt och att lämna in den ska vara tryggt. Vi tar hand om tryggheten så att du kan fokusera på körglädjen.

Service med original reservdelar

Hos oss får du även original reservdelar och vi har ett omfattande lager som erbjuder snabb och enkel leverans. Vi kan även göra löpande beställningar mot fabrikens egna lagersystem så att din bil får de rätta originaldelarna.

Maserati Garanti

Vi erbjuder dig som ägare av Maserati förlängd fabriksgaranti. Garantin ger dig ett tryggt och långsiktigt ägande och ett attraktivt andrahandsvärde. För att din bil skall bli godkänd för garantin måste du anmäla ditt intresse i god tid så att vi kan informera Maserati senast 30 dagar innan din ordinarie nybilsgaranti går ut.

Vi genomför sedan tester av din bil och eventuella brister som täcks av din ordinarie nybilsgaranti åtgärdas utan kostnad. Du får sedan en ny garantibok till din bil med information om att den genomgått Maseratis Trident Discoverys program och att den omfattas av Nybilsgaranti ett år från datum godkännandet.

Kontakta oss