En ny spännande framtid för Ferrari i Skandinavien

En långsiktig satsning på varumärket i vår region där Ferrari Spa har varit involverande i skapandet av en ny, fortsatt liten, men större skandinavisk Ferrarifamilj.

Johnny Laursen, ägare av Formula Automobile Danmark & AutoXo Norge har förvärvat 67 % av Autoropa och är nu min nya kompanjon. Filip Larsson tidigare vd på Autoropa, Jens Larsson och Gustaf Magnuson har sålt sina andelar i bolaget. I samband med affären har de avslutat sina anställningar.

Jag vill tacka Filip, Jens och Gustaf för många härliga år tillsammans i Autoropa, och önska er all lycka i framtiden. Jag hälsar Jesper Viskum Schak vd på Formula, välkommen som ny vd på Autoropa.

Vår målsättning med vår nya familj är att vi fortsätter i samma anda i respektive land, men som en större och starkare gemensam partner till Ferrari Spa i Maranello. Tillsammans är vi nu en av världens största Ferrariåterförsäljare. Vi har stora planer på framtiden där vi hoppas på att kunna erbjuda er passionerade kunder bättre upplevelser, fler arrangemang och större närhet till Autoropa och Ferrari och ser fram emot att återkomma kring det.

Vi på Autoropa önskar er ett lyckosamt nytt år – och ser fram emot att träffa er snart igen.

Med vänliga hälsningar, Martin Nelson