8. augusti 2024

Maserati Grecale Modena

Maserati Grecale: Den Perfekta Kombinationen av Elegans och Prestanda

Maserati Grecale har anlänt till Sverige och finns i tre olika varianter; Modena, Trofeo & Folgore. Vi tittar den här gången närmare på Grecale Modena, som med sin mildhybrid-drivlina imponerar i komfort, både i stadskörning och på landsväg. I sann Maserati-anda har även denna modell fått sitt namn efter en vind – Grecale, den svala medelhavsvinden som drar in frisk luft över öarna, och precis så upplevs bilen. En ny frisk vind har dragit in över Maserati och det känns ända in i minsta detalj.

Denna nya SUV-modell från det prestigefyllda italienska märket kombinerar tidlös elegans med modern teknik och prestanda som får hjärtat att slå snabbare. Grecale är mer än bara en bil; det är en upplevelse, en manifestation av Maseratis arv och innovation.

Design som Förför

Vid första anblicken imponerar Maserati Grecale Modena med sina slanka linjer och kraftfulla närvaro. Karossen är skulpterad med precision, vilket ger ett elegant och samtidigt robust intryck. Den ikoniska Maserati-grillen och de tredubbla ventilationshålen på framskärmarna understryker bilens exklusivitet och sportiga karaktär med en glimt till Maseratis historia.

Interiör: Lyx på Högsta Nivå

Kliver man in i Grecale Modena möts man av en interiör som osar av lyx och hantverksskicklighet. Materialvalen är noggrant utvalda för att ge en känsla av exklusivitet och komfort, en atmosfär som är både inbjudande och sofistikerad. Samtliga material vi möts av är genuina; naturläder, kolfiber, trä aluminium. Den senaste tekniken är diskret integrerad för att inte störa den eleganta estetiken, med en central pekskärm som erbjuder intuitiv kontroll över bilens funktioner.

Prestanda och Teknik

Under huven på Maserati Grecale Modena döljer sig en 330hk, 4-cylindrig motor med mildhybriddrift. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på 5,3 sekunder och en topphastighet på 240 km/h, är Grecale Modena en SUV som verkligen levererar. Bilen är utrustad med avancerade säkerhetssystem och körassistansfunktioner, vilket gör varje resa både säker och njutbar. Bilens luftfjädring gör färden behaglig och anpassningsbar till underlaget.

Maserati Grecale Modena är utrustad med en högteknologisk plattform. Med det senaste inom anslutningsmöjligheter kan du enkelt integrera din smartphone med både Apple CarPlay & Android Auto för att få tillgång till dina appar och musikplattformar direkt från telefonen. Avancerad head-up display som visar all nödvändig information och kartor direkt i rutan så att du alltid kan hålla ögonen på vägen.

Maserati Grecale representerar en ny era för Maserati, där tidlös italiensk design möter toppmodern teknik och prestanda. Denna SUV är perfekt för dig som söker en bil som utstrålar elegans, komfort och kraft. Med Grecale Modena får du inte bara en bil, du får en del av Maseratis rika arv och en körupplevelse utöver det vanliga.

Upplev Maserati Grecale idag – en SUV som sätter standarden för lyx och prestanda.

Kontakta våra säljare för mer information och boka din visning av bilen, både i Malmö och i Stockholm.