15. januari 2024

Möt Emilie Danielsson

Det är en lyx efter alla år att jag fortfarande tycker det är kul att gå till jobbet varje dag!

Emilie Danielsson, 43 år, bor i Lomma med man och tre barn.

VEM ÄR EMILIE DANIELSSON?

Jag är en Stockholmstjej som blivit Skånetös. Flytten till ner till Malmö var för kärlekens skull utan att veta var jag skulle arbeta. Men just då sökte Autoropa efter en receptionist eller i annonsen stod det inte Autoropa utan ett bilföretag så jag blev positivt överraskad när jag kom på intervju och såg alla vackra bilar och det dröjde inte länge innan jag fick jobbet och har blivit kvar här sedan dess.

Väldigt bra arbetsplats för mig som typ inte kände någon i Skåne, jag trivdes bra i den familjära stämningen i den lilla skala som Autoropa var då där man hjälpte till där det behövdes och där det sällan tackades nej till festligheter.

Det har varit spännande att få vara med och se företaget växa till där vi är idag. Min tjänst har ändrats lite under årens gång, men nu arbetar jag med Sales Support dvs sköter administrationen kring en bilaffär.

VARFÖR AUTOROPA?

Jag har varit i väg från Autoropa vid tre tillfällen under min anställning, då jag var mammaledig till mina tre barn, varje gång jag kommit tillbaka har det känts som en härlig nystart. Lyxen för mig är att jag trots efter alla dessa år fortfarande tycker att det är kul att gå till jobbet.

På fritiden gillar jag att resa och uppleva nya ställen men just nu är det mest fokus på mina barn och då blir resorna lite mer begränsade. Mest blir det resor inom Sverige men även en och annan utlandssemester.

FAVORIT HÄNDELSE PÅ AUTOROPA?

Favorithändelser på Autoropa måste nog vara våra återkommande racingevent både på Knutstorp och Mantorp, härliga dagar med glada kunder och roliga kollegor. Jag kommer även ihåg Ferraris 60 års jubileum med stor fest på Grand Hôtel i Stockholm och sedan kortege över Öresundsbron eller vi stannade faktiskt på Pepparholmen för att lämna över stafettpinnen för festligheterna till Ferrari Danmark. Inte visste vi då att Formula skulle bli vår framtida affärspartner.

DIN DRÖMBIL?

Egentligen har jag väl ingen drömbil, men varje gång det kommer en ny modell av Ferrari kan man ju inte mer än att beundra dessa mästerverk. Jag gillar dock mest SUVar så jag tror att Ferrari Purosangue kommer att bli min drömbil, ser framemot att snart se den live!