15. december 2023

MÖT TOBBE PERSSON

Att ha som jobb att uppleva nya platser och nya möten!

Torbjörn ”Tobbe” Persson 58 ,  bor i Vimmerby / Småland med flickvän och hund

Vem är Tobbe Persson?

Jag har jobbat som buss och lastbilschaufför sedan 1986 med lite avbrott för andra anställningar. Är inne på femte året på Autoropa och stormtrivs, har ett fritt rörligt arbete med mycket kundkontakt. Har ett stort motorintresse och framför allt för motorcyklar har ett tiotal själv som används på vår och sommar, höst och vinter är det mycket jakt och då med den egna hunden.

 

Varför Autoropa?

Har känt Martin och hans familj sedan drygt 30 år tillbaka och fick genom honom chansen att börja på detta chaufförsjobbet. Som jag känner nu och gjort redan från starten så har jag hittat rätt, mycket spännande jobb där jag får ligga ut på vägarna vilket jag trivs med och framförallt leverera bilar till tacksamma kunder och också vara med ute på racing och andra kundevent.

Favoritupplevelse på Autoropa?

Känns som att det ofta händer speciella saker då man får leverera exklusiva bilar, har blivit filmad av paparazzi när jag lämnade en av de första Monza sp2:orna,  kört in flera bilar på ett hotell bland annat en Daytona SP3 där de fått be gästerna flytta på sig vid receptionen.

Favoritbil?

Har en förkärlek för amerikanska bilar, men ska det vara en Ferrari så är det 250 GT coupé från 1959