“Everyone dreams of driving a Ferrari, it was my intent from the start” Enzo Ferrari

Välkommen till Autoropa

Kom in i gemenskapen

Har du också det där i dig? Det som kanske inte alltid går att förklara för den som själv inte har det där. Som att det räcker med att fatta grepp om bilnyckeln för att du ska kunna blunda och se dig själv lämna alla måsten och tråkiga pendlarbilar bakom dig. Att ljudet när du varvar upp gör mer med ditt känsloliv än vad din första förälskelse och alla därefter någonsin lyckats med. Eller att den lilla, subtila detaljen i karossens design gör att allt helt plötsligt bara känns helt. rätt. i. magen.

Oavsett vad det där är för dig, tillåts det ta plats hos oss. Vi har det nämligen själva. Du kan komma till Autoropa för att köpa, sälja eller serva din bil. Men du behöver aldrig lämna oss. Välkommen in i gemenskapen. Här kommer du att trivas.

Alltid up to date

Vi har varit med länge, men vi lever inte på gamla meriter. Genom nära samarbete med varumärkena vi representerar uppdateras vi kontinuerligt inom den senaste tekniken. Det tillsammans med vårt fokus på hantverkets alla detaljer gör att du och din bil alltid ligger i framkant.

Skräddarsydd körglädje

Tack vare att vi har direktkontakt med bilfabrikerna har vi möjlighet att skräddarsy din bil efter dina önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Begagnade bilar

Bråttom ut på vägarna? Vi förstår. I ett noga utvalt sortiment hittar du begagnade certifierade bilar att förälska dig i, för omedelbar leverans. Våra objekt är testade enligt fabrikens högt ställda krav, som kund hos Autoropa registeraras du hos Ferrari Spa på samma sätt som när du köper en ny bil. För Ferrari och Autoropa är familjen viktigt och när du tar steget in i Ferrarivärlden hos oss blir du inte bara ägare av en bil, du blir en del av Ferrarifamiljen med alla de privilegier och förmåner som följer med din bil.

Allt under ett tak

Autoropas erbjudande täcker den stora helheten. Förutom försäljning hjälper vi dig gärna med bland annat förvaring av bil och däck, transporter, service och rådgivning.

DET HANDLAR OM SAMHÖRIGET

I nästan 90 år har vi hjälpt människor att njuta av livet med bil till fullo. Under årens lopp har många tagit klivet från att vara kund till en självklar del av gemenskapen. Den där bilarna och alla upplevelser som kommer med dem, får stå i centrum.